Producten traiteur
 
Menu's

Menu 1Menu 2Menu 3Menu 4Menu 5Menu 6Menu 7Menu 8

Menu Prestige
 

Menu 1

Lenteslaatje met saffraansaus en gebakken scampistaartjes

Lamskroontje met dragonsaus Fijne groene boontjes
Gegrilde tomaat Rösti aardappeltjes

Bavarois van aardbeien met aardbeiensaus en slagroom

 

Menu 2

Parmezaanse ham met meloen

Noordzeevispannetje met Nantuasaus en fijne groentjes
Rijst met saffraan

Verse aardbeien met Bourbon vanilleroomijs en aardbeiensaus

Menu 3

Pastei van gerookte zalm en heilbot met fijne kruiden

Jonge tarbot met preiroomsaus en Noordzee garnaaltjes
Nieuwe aardappeltjes met bieslook

Bavarois van passievruchten met coulis van mango met slagroom

 

Menu 4

Mechelse asperges met in huis gerookte zalm en bieslooksausje

Rundstussenribstuk met rode wijnsaus
Groene boontjes met spek Rösti aardappelen

Mousse van bittere chocolade met honing

Menu 5

Fris slaatje met Bekegemse gerookte eendenborst
op smaak gebracht met mangosausje en zwarte peper

Soepje van Noordzee garnaaltjes met bieslook en jonge prei

Duo van tarbot en zalm op een onderlaag van fijne groentjes
Champagnesaus

Bavarois met aardbeien en slagroom
Aardbeiensaus

 

Menu 6

Mechelse asperges met in huis gerookte zalm waterkerssausje

Heldere soep van gevogelte met fijne groentjes en tuinkruiden

Lamskroontje met graantjesmosterdsaus
Bladerdeeggebakje met lentegroentjes
Rösti aardappelen

Gebakje met peren, pistachenoten en chocolade
op een sausje met advokaat
Menu 7

Lenteslaatje met gebakken eendenlever en gerookte eendenborst
sausje van balsamicoazijn en hazelnotenolie

Heldere soep van Noordzeegarnaaltjes en gerookte zalmreepjes
met verse tuinkruiden

Jonge tarbot met Mechelse asperges
blanke botersaus met kervel

Lamsfilet met dragonsaus
Bladerdeeggebakje met lentegroentjes
Rösti aardappelen

Nagerechtbordje van het huis
Menu 8

Roomsoepje van Noordzeegarnaaltjes
met prei en saffraan

Gesmoorde witlof met gerookte zalm en blanke botersaus met bieslook

Noordzeetongfilets op Oostendse wijze

Kalfsoester in Korstgebak met rode wijnsaus
Boeket van lentegroentjes
Rösti aardappeltjes

Fris soepje van primeurfruit met munt, kaneel en limoen
 
Menu Prestige

In huis bereide pastei van ganzenlever en Sauterneswijn
met een lenteslaatje en briochebrood

Mechelse asperges met in huis gerookte zalm en kreeft
Blanke botersaus met bieslook

Jonge tarbot op een onderlaag van verse spinazie
met Oostendse platte oester en Noordzeegarnaaltjes
Champagnesaus

Granita van sinaasappel, bittere chocolade en koffie

Kalfsoester met sjalotjessaus
Bladerdeeggebakje met lentegroentjes
Rösti aardappeltjes

Slaatje van warm geitekaasje en spekreepjes
met honingvinaigrette

Palet van nagerechtjes met vruchtensausjes
 
Luc Decuypere, een naam voor goede smaak…
 

Terug naar productenTop

 

home