Menu
1
Lenteslaatje met saffraansaus en gebakken scampistaartjes
Lamskroontje met dragonsaus Fijne groene boontjes
Gegrilde tomaat Rösti aardappeltjes
Bavarois van aardbeien met aardbeiensaus en slagroom
|
Menu
2
Parmezaanse ham met meloen
Noordzeevispannetje met Nantuasaus en fijne groentjes
Rijst met saffraan
Verse aardbeien met Bourbon vanilleroomijs en aardbeiensaus
|
Menu
3
Pastei van gerookte zalm en heilbot met fijne kruiden
Jonge tarbot met preiroomsaus en Noordzee garnaaltjes
Nieuwe aardappeltjes met bieslook
Bavarois van passievruchten met coulis van mango met slagroom
|
Menu
4
Mechelse asperges met in huis gerookte zalm en bieslooksausje
Rundstussenribstuk met rode wijnsaus
Groene boontjes met spek Rösti aardappelen
Mousse van bittere chocolade met honing
|
Menu
5
Fris slaatje met Bekegemse gerookte eendenborst
op smaak gebracht met mangosausje en zwarte peper
Soepje van Noordzee garnaaltjes met bieslook en jonge
prei
Duo van tarbot en zalm op een onderlaag van fijne groentjes
Champagnesaus
Bavarois met aardbeien en slagroom
Aardbeiensaus
|
Menu
6
Mechelse asperges met in huis gerookte zalm waterkerssausje
Heldere soep van gevogelte met fijne groentjes en tuinkruiden
Lamskroontje met graantjesmosterdsaus
Bladerdeeggebakje met lentegroentjes
Rösti aardappelen
Gebakje met peren, pistachenoten en chocolade
op een sausje met advokaat
|
Menu
7
Lenteslaatje met gebakken eendenlever en gerookte eendenborst
sausje van balsamicoazijn en hazelnotenolie
Heldere soep van Noordzeegarnaaltjes en gerookte zalmreepjes
met verse tuinkruiden
Jonge tarbot met Mechelse asperges
blanke botersaus met kervel
Lamsfilet met dragonsaus
Bladerdeeggebakje met lentegroentjes
Rösti aardappelen
Nagerechtbordje van het huis
|
Menu
8
Roomsoepje van Noordzeegarnaaltjes
met prei en saffraan
Gesmoorde witlof met gerookte zalm en blanke botersaus met bieslook
Noordzeetongfilets op Oostendse wijze
Kalfsoester in Korstgebak met rode wijnsaus
Boeket van lentegroentjes
Rösti aardappeltjes
Fris soepje van primeurfruit met munt, kaneel en limoen
|