Producten traiteur
 
Hoofdschotels, meesterlijk en royaal geserveerd



detail

 


Lamskroontje met dragonsaus en seizoengroentjes
Lamsfilet met graantjesmosterdsaus en groentenpalet
Rundstussenribstuk met rode wijnsaus en groentenkrans
Rundstussenribstuk met oesterzwammen in rode wijnsausf
Rundshaas met groene pepersaus
Rundshaas met sjalotjessaus en groentenpalet
Bekegemse eendeborst met bigaradesaus en sinaasappelpartjes
Parelhoentje met witlof in een "Fine Champagne" saus
Hoevekip in rode wijn met champignons, zilveruitjes en spekreepjes
Hoevekip op Indische wijze met ananas, litchi en mango

  • De warme voorgerechten kan men ook verkrijgen als hoofdschotel mits een toeslag .
• Alle hoofdschotels worden geserveerd met bijpassende groenten deegwaren, rijst- of aardappelbereiding.
 
Luc Decuypere, een naam voor goede smaak…
 
Top

 

home